Bedrijfstraining

Heb je als bedrijf of groep dezelfde veranderdoelen? vind je samen met andere mensen naar een gezamelijkdoel werken leuker dan alleen?

Dan is bedrijf/groeps training helemaal jullie ding.

Wat biedt Five A's jou:

Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Reactie binnen 24 uur

Een duidelijk stappen plan

25% Korting op individuele sporttraining

Uitleg over de Five A's methode, zodat jullie de methode op meer veranderingen toe kunnen passen.

Five A's

Samen veranderen is leuker dan alleen

Bij bedrijfstraining kijken we door middel van de Five A's methode waar de mogelijkheden zijn als bedrijf om te veranderen. Dit kan zowel interne zaken zijn als externe zaken. Wat is de methode van Five A's?

Five A's is de naam van het bedrijf en de methode waarop we mensen helpen om te veranderen. De vijf a's van Five A's staan voor de vijf woorden: Awareness, Ambition, Activate, Assure en Achieve. Om te veranderen gaan we eerst kennis op doen, daarna gaan we samen specifieke haalbare doelen stellen, deze gaan we in de praktijk brengen, het doel is behaald zodra deze duurzaam zijn toegepast in je leefstijl.

Ik help jou als bedrijf niet alleen om je doelen te halen maar ik leg ook uit door de sessies heen hoe de vijf a's werken. Dit zodat jullie na de  bedrijfstraining zelf verder kan, zelf verder kunnen met andere veraderingen.

 

geïnteresseerd in bedrijfs/groeps training? Neem nu vrijblijvend contact op en dan kunnen we kijken wat bij jou als bedrijf of groep past.

 

Neem direct contact op:

Tel: 06 50470555

E-mail: bjorn@five-a.nl

kvk nummer: 75157608

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon